Black Friday on Black Week – tarjoukset voimassa koko viikon!

Tempur Brand Store -myymälöissä Black Friday on Black Week. Tarjoukset voimassa koko viikon 25.11.-1.12. Huomioithan, että osa tarjouksista on rajattuja eriä ja saatavilla vain tietyistä myymälöistä. Katso myös myymälöiden omat Black Friday tarjoukset lähimmän myymäläsi sivuilta!

Designillaan hurmaava North Box -sänky alk. 3540 € (norm. 5058 €)

North Boxin kaareva muotoilu tekee tästä sängystä ainutlaatuisen. Sängyn jalat ovat normaalia syvemmällä jotta sänky ikään kuin leijuu ilmassa.

North Boxin kaareva muotoilu tekee tästä sängystä ainutlaatuisen. Tukijalat sijaitsevat normaalia syvemmällä näkymättömissä, jonka ansiosta sänky ikään kuin leijuu ilmassa. TEMPUR North Box -vuode rakentuu erittäin kestävästä, verhoillusta runkopatjasta sekä valitsemastasi sijauspatjasta. Sängyn patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla ja helppohoitoisella verhoilukankaalla.

Black Friday tarjouksessa olevat vuoteet ovat Night Sky, Sand tai Stone verhoilulla. Sand on maanläheinen vaalea beige, Stone pohjoisen karua luontoa jäljittelevä tyylikäs harmaa ja Night Sky muistuttaa pohjoisen tummia öitä. Viimeistele kokonaisuus päädyllä: pehmustetulla Design-mallilla tai yksinkertaisemmalla Standardilla. Tarjousvuoteita rajattu valituilla kankailla, kysy lisää lähimmästä myymälästä: Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku tai Joensuu!

Voit valita kolmesta eri sijauspatjamallista mieleisesi:

  • 7 cm paksun perinteinen TEMPUR-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm paksun pehmeä TEMPUR® Deluxe™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm hengittävä TEMPUR Breeze™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa

Kysy lisää lähimmästä myymälästä: Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku tai Joensuu!

Laadukas ja kotimainen TEMPUR Flexible-sänky alk. 998 € (norm. 1414 €)

Laadukas ja kotimainen TEMPUR Flexible-sänky rakentuu jo klassikoksi muodostuneesta 7cm -sijauspatjasta sekä kotimaisesta runkosängystä.Flexible sänky rakentuu jo klassikoksi muodostuneesta 7cm -sijauspatjasta sekä kotimaisesta runkosängystä. TEMPUR 7cm -sijauspatjan ainutlaatuinen yksilöllisesti muotoutuva materiaali vähentää kehoon kohdistuvaa painetta absorboimalla energiaa ja jakamalla vartalon painon tasaisemmin laajemmalle alueelle. Jämäkkä petauspatja mukautuu kehosi kaariin ja vähentää niska-, selkä- ja nivelongelmia, sekä ehkäisee levotonta liikehdintää yön aikana.

Kokonaisuuteen kuuluva Flexible-runkosänky on valmistettu Suomessa ja sen mukavuuden takaa korkeakimmoinen vaahtomuovi. Rungon verhoilun voit valita omaan sisustukseen sopivaksi 12 eri vaihtoehdosta, saatavilla myös laadukas tekstiilinahka! Valitse myös mieluisa jalkamalli 12 eri vaihtoehdosta. Vuodekokonaisuuden kruunaa päätyelementti. Kysy lisää vuoteiden verhoiluista lähimmästä myymälästä!

Osta oma TEMPUR Flexible -vuoteesi täältä

Kaikki Tempur-tyynyt -15%

Millennium terveystyynyssä on ihanteellinen muotoilu sekä kylkiasennossa että selällään nukkuville.TEMPUR-tyynyt ovat omaa luokkaansa. Mikään muu tyynymateriaali ei muotoudu kuten TEMPUR. Tyynyjen materiaali reagoi pääsi ja niskasi muotoihin ja muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi.

Me Tempurilla uskomme, että tuotteidemme tinkimätön laatu kulkee käsi kädessä niiden terveyttä edistävien ominaisuuksien kanssa. Siksi Tempur-tyynyillä on kolmen vuoden laatutakuu, toisin kuin useimmilla perinteisillä untuva-, höyhen- tai kuitutyynyillä. Tempur-tyynyjen tuotantoprosessi on täysin valvottu ja olemme työskennelleet vuosia materiaalimme tuotekehityksen parissa. Vuosia kestäneen ja täysin valvotun tuotantopro voimme taata tuotteillemme pitkät takuuajat.

Kaikki tämä siksi, jotta voisit nauttia laadukkaista unista vuosia eteenpäin.

Osta oma TEMPUR-tyynysi täältä

Laadukkaat VM Carpetin matot -20%

Ajaton ja helppohoitoinen Esmeralda-matto palvelee sinua uskollisesti monia vuosia. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi ja sen pohjassa oleva pohjausmateriaali estää mattoa liukumasta. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille eikä jätä jälkiä lattiaan.

Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon Karvalan kylään Lappajärven rannalle vuonna 1973. Osaaminen on siirtynyt uusille sukupolville – Viita-ahon perhe vaalii ainutlaatuista perintöä.

Aidot luonnonmateriaalit, kuten puuvilla, villa, pellava, ja paperinaru ovat olleet innoittajina tuotteiden suunnittelussa. Yhteistyössä maamme eturivin suunnittelijoiden kanssa luomme ajanmukaista skandinaavista
designia.

Perustaja Arto Viita-aholle kutomo oli paikka, jossa toteuttaa uusia ideoita. Inhimillisyys ja kekseliäisyys sekä pohjalainen rehellisyys ja ystävällisyys innovatiivisuuden rinnalla loivat asenteen, josta ammennamme nykyisen osaamisemme – tuloksena tästä on moderni suomalainen mattotehdas.

Kysy lisää lähimmästä myymälästä: Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku tai Joensuu!