MILLENIUM ON IHANTEELLINEN TUKITYYNY KYLKI- JA SELKÄNUKKUJALLE

Oikein valittu ja ergonominen tyyny parantaa yöunta ja parhaimmillaan helpottaa huomattavasti niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. TEMPUR-tyynyt ovat suunniteltu antamaan maksimaallisen tuen niskalle ja hartioille yön aikana. Ergonominen tyyny auttaa myös moniin yleisiin vaivoihin, joten voit sanoa hyvästit niska- ja hartiasäryille, kuorsaamiselle tai jopa unettomuudelle.

TEMPUR Millenium on ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylki- ja selkäasennossa nukkuville. Tyyny sopii hyvin myös niskakivuista kärsiville. TEMPUR-materiaali muotoutuu kevyesti pään muotoihin ja vähentää hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä, ja kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja. TEMPUR Millenium -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen.

Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea? TEMPUR-tyynyn valintakone auttaa!

Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa usein paitakokoamme. Jos käytät siis M-koon paitaa, on oikea tyynyn koko useimmiten M-koko.

Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa tyynynvalintakoneemme. Vastaat vain muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä.

https://fi.tempur.com/tempur-tyynynvalintakone/tyynynvalintakone.html

TILAA TEMPUR MILLENIUM -TYYNY VERKOSTA >