YLELLISEN PEHMEÄ TEMPUR NORTH-TYYNY SOPII MONENLAISELLE NUKKUJALLE

TEMPUR North-tyyny on ihanan pintapehmeä, mutta samalla ergonomista tukea antava! Muokattavan täytteen ansiosta tyynyn korkeutta voi säätää, jolloin se sopii sekä selällä että kyljellä nukkuvalle, ja kaiken kokoisille.

TEMPUR Extra Soft -materiaali tekee tyynystä ylellisen pehmeän ja mukavan. Hengittävä päällinen on irrotettava ja vesipestävä 60 asteessa. Se on valmistettu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa sen olevan testattu eikä aiheuttavan terveydelle haittaa. Tyynyn koko 60×50 cm.

Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea? TEMPUR-tyynyn valintakone auttaa!

Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto.

Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa tyynynvalintakoneemme. Vastaat vain muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä.

https://fi.tempur.com/tempur-tyynynvalintakone/tyynynvalintakone.html

TILAA TEMPUR ORIGINAL -TYYNY VERKOSTA >