TEMPUR tarjoukset ja kampanjat

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset Tempur-tuotteista. Osta verkosta tai ota yhteyttä myymälään ja kysy lisää tuotteista.

Tempur North Box -sänky alk. 4473 € (norm. 5592 €)

North Boxin kaareva muotoilu tekee tästä sängystä ainutlaatuisen. Tukijalat sijaitsevat normaalia syvemmällä näkymättömissä, jonka ansiosta sänky ikään kuin leijuu ilmassa. TEMPUR North Box -vuode rakentuu erittäin kestävästä, verhoillusta runkopatjasta sekä valitsemastasi sijauspatjasta. Sängyn patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla ja helppohoitoisella verhoilukankaalla.

Tempur North Box -vuode on saatavilla kolmella erilaisella sijauspatjalla:

  • 7 cm paksun perinteinen TEMPUR-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm paksun pehmeä TEMPUR® Deluxe™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm hengittävä TEMPUR Breeze™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa

Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irroitettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa.

Kysy lisää lähimmästä myymälästä!


Tempur Original 7cm -sijauspatjat -20%

Tällä Tempurin sijauspatjalla pääset nauttimaan aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi. Sijauspatja pidentää sen alla olevan patjan käyttöikää ja helpottaa vuoteen sijaamista. Muotoonommellulla, makopuuvillaisella TEMPUR Fit -joustolakanalla vuoteen sijaaminen on entistäkin helpompaa! Suojaksi tälle patjalle suosittelemme erittäin hengittävää TEMPUR-suojalakanaa, jonka nestettä läpäisemätön pinta  suojaa patjaa kaikelta kosteudelta pidentäen patjan käyttöikää.

TEMPUR Original 7cm -sijauspatja on varma ja helppo valinta kun päivität petauspatjasi uuteen. Voit ostaa sijauspatjan kaikissa perusmitoissa nettikaupastamme. Sijauspatja on vahvaa tukea antavaa Original -patjaa ja jämäkän mallin lisäksi siitä on saatavilla myös hieman pehmeämpi Original -malli. Huomaathan, että vuode jonka päälle sijauspatja laitetaan tulee olla hyväkuntoinen ja se ei saa painua kuopalle. Parhaan nukkumisergonomian takaamiseksi suosittelemme myös TEMPUR-tyynyä. Tyyny linjaa rangan asentoa koko selän alueelta ja sen osuus nukkumisergonomiasta on 50%. Kun nukut TEMPUR sijauspatjalla ja TEMPUR tyynyllä pääset kokemaan kaikki aidon TEMPUR-materiaalin ainutlaatuiset terapeuttiset ominaisuudet. Samalla päivität vuoteesi aivan uudelle tasolle. Terveydenhoitoala suosittelee laajasti vain aitoa Tempuria, joten laita sinäkin nukkumisergonomia kuntoon ja nauti elämäsi parhaat unet joka yö Tempurilla.

Osta oma TEMPUR sijauspatjasi täältä!


TEMPUR-FIT™ -peitto tasaa kehosi lämpötilaa läpi yön!

TEMPUR-FIT™-peittojen ainutlaatuista TEMPRAKON®-teknologiaa täydentää nyt myös toinen NASAn avaruustekninen innovaatio: FRESH-menetelmä. Peitto huolehtii automaattisesti ihannelämmöstäsi varastoimalla kehosi lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana. Lisäksi se ehkäisee aktiivisesti kosteuden ja mikrobien syntyä, pitäen olosi raikkaana läpi yön. Kun öinen hikoilu ja kääntyily vähenevät, nukut entistä paremmin. Täytteenä eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), päällinen 100% puuvillaa. Takuu 3 vuotta. Konepestävä 60 asteessa ja rumpukuivattava kosteuden poistamiseksi.

Tempur Fit -peitot säätelevät kehon lämpötilaa varaamalla ja vapauttamalla kehon lämpöä. Tämä vähentää kuuma/kylmä vaihtelua yön aikana.

TEMPUR FIT™ -peittoja on saatavilla kahdessa mallistossa: Classic ja Premium. Kummassakin peittomallistossa on kaksi peittopaksuutta Light ja Standard. Standard-peitto sopii viileään makuuhuoneeseen (< 20 °C) ja nukkujille, jotka kaipaavat lämmintä untuvapeittoa yöksi. Light-peitto on ihanteellinen lämpimään makuuhuoneeseen (18 – 25 °C).

Premium -malliston ero Classic-mallistoon on se, että peiton päällinen on lämpötilaa säätelevää TEMPRAKON ADVANCE- materiaalia. Näin ollen Premium -malliston peitoissa lämmönsäätely on tehokkaampaa ja nopeampaa.

Tarjoushinnat:

TEMPUR-FIT Classic Light 150×210 cm 199€ (norm. 299€)
TEMPUR-FIT Premium Light 150×210 cm 259€ (norm. 379€)
TEMPUR-FIT Classic Light tupla 230×210 cm 329€ (norm. 498€)
TEMPUR-FIT Premium Light tupla 230×210 cm 429€ (norm. 658€)

Osta oma TEMPUR-FIT™ -peittosi täältä


Tempur Breeze -tyyny 149

TEMPUR Breeze™ -tyyny on valmistettu TEMPUR Climate™-materiaalista, joka haihduttaa ylimääräistä kosteutta tarjoten näin raikkaamman nukkumiselämyksen. Perinteisen tyynyn mallinen Breeze sopii useimpiin nukkuma-asentoihin. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa. Breeze-tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme erilaista tunnetta:

  • Soft (pehmeä / XS-S -koko),
  • Medium (puolipehmeä / M-koko)
  • Firm (jämäkkä / L-koko).

Osta oma TEMPUR Breeze -tyynysi täältä


Kuukauden tuote: Tempur Easy Clean -tyyny 149

TEMPUR EasyClean -tyyny on ensimmäinen täysin pestävä TEMPUR-tyyny. Tyyny on valmistettu uudenlaisesta TEMPUR EasyClean™-materiaalista, joka mahdollistaa tyynyn pesun sekä rumpukuivaamisen. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja tyyny voidaan konepestä 60°C -asteessa sekä rumpukuivata kaksi tuntia kerrallaan.

Tyyny on täysin allergeenivapaa ja tyynyn päällinen on Oeko-Tex® 100 sertifioitu. Tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme tunnetta:

  • Soft (pehmeä / XS-S -koko),
  • Medium (puolipehmeä / M-koko)
  • Firm (jämäkkä / L-koko).

Osta oma TEMPUR Easy Clean -tyynysi täältä