TEMPUR tarjoukset ja kampanjat

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset Tempur-tuotteista. Osta verkosta tai ota yhteyttä myymälään ja kysy lisää tuotteista.

Tempur North Box -sänky alk. 4473 € (norm. 5592 €)

North Boxin kaareva muotoilu tekee tästä sängystä ainutlaatuisen. Tukijalat sijaitsevat normaalia syvemmällä näkymättömissä, jonka ansiosta sänky ikään kuin leijuu ilmassa. TEMPUR North Box -vuode rakentuu erittäin kestävästä, verhoillusta runkopatjasta sekä valitsemastasi sijauspatjasta. Sängyn patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla ja helppohoitoisella verhoilukankaalla.

Tempur North Box -vuode on saatavilla kolmella erilaisella sijauspatjalla:

  • 7 cm paksun perinteinen TEMPUR-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm paksun pehmeä TEMPUR® Deluxe™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa
  • 9 cm hengittävä TEMPUR Breeze™-sijauspatja – Original-, Cloud- tai Sensation-tunteessa

Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irroitettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa.

Kysy lisää lähimmästä myymälästä!

Tarjous voimassa 31.1.2020 asti.


Tempur Original 7cm -sijauspatjat -20%

Tällä Tempurin sijauspatjalla pääset nauttimaan aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi. Sijauspatja pidentää sen alla olevan patjan käyttöikää ja helpottaa vuoteen sijaamista. Muotoonommellulla, makopuuvillaisella TEMPUR Fit -joustolakanalla vuoteen sijaaminen on entistäkin helpompaa! Suojaksi tälle patjalle suosittelemme erittäin hengittävää TEMPUR-suojalakanaa, jonka nestettä läpäisemätön pinta  suojaa patjaa kaikelta kosteudelta pidentäen patjan käyttöikää.

TEMPUR Original 7cm -sijauspatja on varma ja helppo valinta kun päivität petauspatjasi uuteen. Voit ostaa sijauspatjan kaikissa perusmitoissa nettikaupastamme. Sijauspatja on vahvaa tukea antavaa Original -patjaa ja jämäkän mallin lisäksi siitä on saatavilla myös hieman pehmeämpi Original -malli. Huomaathan, että vuode jonka päälle sijauspatja laitetaan tulee olla hyväkuntoinen ja se ei saa painua kuopalle. Parhaan nukkumisergonomian takaamiseksi suosittelemme myös TEMPUR-tyynyä. Tyyny linjaa rangan asentoa koko selän alueelta ja sen osuus nukkumisergonomiasta on 50%. Kun nukut TEMPUR sijauspatjalla ja TEMPUR tyynyllä pääset kokemaan kaikki aidon TEMPUR-materiaalin ainutlaatuiset terapeuttiset ominaisuudet. Samalla päivität vuoteesi aivan uudelle tasolle. Terveydenhoitoala suosittelee laajasti vain aitoa Tempuria, joten laita sinäkin nukkumisergonomia kuntoon ja nauti elämäsi parhaat unet joka yö Tempurilla.

Osta oma TEMPUR sijauspatjasi täältä!

Tarjous voimassa 31.1.2020 asti.


Tempur-tyynyn ostajalle Pallukka-hierontaväline kaupan päälle

Pallukka-hierontaväline on useiden kuntoutusalan ammattilaisten suosittelema ja sitä käytetään erilaisissa terapiahoidoissa. Se on yksinkertaisen helppo apuväline lihasten käsittelyyn, niin kotihieronnassa kuin ammattikäytössäkin.

Tämän hierontavälineen salaisuus piilee sen kimmoisissa, luistamattomissa kumipalloissa. Ne myötäilevät pehmeästi ja uskomattoman tehokkaasti hieroen pois jännitykset ja lihaskivut. Pallukassa erittäin miellyttävä tuntuma, sillä pallot käsittelevät lihasta vyöryttämällä eivätkä ne hankaa ihoa. Näin hieronta on miellyttävän nautinnollista. Hierontavälinettä voidaan käyttää mm. niskojen, hartioiden, jalkojen sekä selän hierontaan.

Pallukka on turvallinen, sillä kuka tahansa oppii sitä käyttämään. Se säästää hierojan käsiä ja sopii hyvin myös erilaisten terapiahoitojen apuvälineeksi. Voit myös ottaa Pallukan mukaan työpaikalle yhteiseksi taukorentouttajaksi tai käyttää sitä kotona niin usein kuin tarvetta hierontaan ilmenee.

Osta Tempur-tyyny ja saat Pallukan kaupanpäälle

Tarjous voimassa 31.1.2020 asti.


Tempur Breeze -tyyny 149

TEMPUR Breeze™ -tyyny on valmistettu TEMPUR Climate™-materiaalista, joka haihduttaa ylimääräistä kosteutta tarjoten näin raikkaamman nukkumiselämyksen. Perinteisen tyynyn mallinen Breeze sopii useimpiin nukkuma-asentoihin. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa. Breeze-tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme erilaista tunnetta:

  • Soft (pehmeä / XS-S -koko),
  • Medium (puolipehmeä / M-koko)
  • Firm (jämäkkä / L-koko).

Osta oma TEMPUR Breeze -tyynysi täältä

Tarjous voimassa 31.1.2020 asti.


Kuukauden tuote: Tempur Original -tyynyt -20%

Original on ihanteellinen tukityyny kylki- tai selkänukkujalle. Oikein valittu ja ergonominen tyyny parantaa yöunta ja parhaimmillaan helpottaa huomattavasti niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. TEMPUR-tyynyt ovat suunniteltu antamaan maksimaallisen tuen niskalle ja hartioille yön aikana. Ergonominen tyyny auttaa myös moniin yleisiin vaivoihin, joten voit sanoa hyvästit niska- ja hartiasäryille, kuorsaamiselle tai jopa unettomuudelle.

TEMPUR Original on ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylki- tai selkäasennossa nukkuville. Tyyny sopii hyvin myös niskakivuista kärsiville. TEMPUR-materiaali muotoutuu kevyesti pään muotoihin ja vähentää hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä, ja kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja. TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen.

Osta oma TEMPUR Original -tyynysi täältä

Tarjous voimassa 31.1.2020 asti.