TEMPUR North-säätösänky alk.  7092 € (norm. 8092 €)

Suomen Selkä- ja Uniliitto suosittelevat vain aitoa TEMPURia. Nyt uudistuneessa TEMPUR North-säätösängyssä on laadukkaammat ja kestävämmät kankaat sekä upeat uudet värit! Sängyn moottori ja kaukosäädin on uusittu entistä paremmiksi kestävämmän ja kehittyneen tekniikan ansiosta.

Säätösänky tuo luksusta arkeen. Kauko-ohjattava vuode mukautuu aina parhaaseen asentoon, ja voit mukavasti lukea kirjaa tai katsella televisiota. Säätösänky tarjoaa apua myös flunssan oireiden hoidossa, kipeytyneiden lihasten rentouttamisessa ja mm. nestekierron parantamisessa. 9 cm paksu pehmeä TEMPUR Deluxe-sijauspatja, jonka päällimmäinen Soft Touch-kerros lisää patjan pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia tai 9 cm TEMPUR Breeze-sijauspatja, jonka TEMPUR Climate Material-kerros lisää patjan hengittävyyttä. Sijauspatjan mallin lisäksi voit valita sen tunteen kolmesta vaihtoehdosta:

Original-tunteen patjat tarjoavat voimakasta tukea

Patja muotoutuu yksilöllisesti ja antaa kehollesi voimakasta tukea tarjoten parasta mahdollista nukkumisergonomiaa. Patja ei kuitenkaan aiheuta epämukavaa painetta. Ainoa, mitä tunnet on painottomuus.

Cloud-tunteen patjat tarjoavat pehmeää tukea

Patjatunne, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti.

Sensation-patjat antavat yksilöllisen mukavaa tukea ja perinteistä jouston tunnetta

Kun haluat patjaltasi pehmeyttä, aidon TEMPUR-materiaalin terapeuttisia ominaisuuksia ja silti perinteisen joustinpatjan tuntuman niin valintasi on TEMPUR Sensation.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin. Päällinen on 60 asteessa konepestävä.


Kampanjaehdot: 1000 € Alennus koskee 160 cm ja 180 cm leveitä sänkyjä. 500 € alennusta sinkkuvuoteista. Pääty myydään erikseen.

Pääty ja muut lisäosat normaalihintaisia. Kampanja voimassa 30.11. asti.

Ota yhteyttä ja tilaa alta löytyvistä myymälöistä: