TEMPUR Hybrid Luxe 30 CoolTouch -patja

TEMPUR Hybrid Luxe 30 CoolTouch -patja yhdistää aidon TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet ja huippuluokan joustinpatjan parhaat puolet. TEMPUR-materiaalin ja PrecisionTM MicroCoils -jousiston yhdistelmän lopputuloksena on mukavuuden, jouston ja ergonomisen tuen miellyttävä tasapaino, jota varsinkin joustinpatjoihin tottuneet arvostavat.

Poista

Tuotekuvaus

TEMPUR Hybrid Luxe 30 CoolTouch -patja

TEMPUR Hybrid Luxe 30 CoolTouch -patja yhdistää aidon TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet ja huippuluokan joustinpatjan parhaat puolet. TEMPUR-materiaali mukautuu yksilöllisesti kehosi lämpöön, painoon ja muotoihin sekä vähentää kehoosi kohdistuvaa painetta. Samalla patjan alaosan jousisto reagoi pehmeästi vartalosi liikkeisiin. Tuloksena on mukavuuden, jouston ja ergonomisen tuen miellyttävä tasapaino, jota varsinkin joustinpatjoihin tottuneet arvostavat.

Hydrid-patjan yläosa koostuu aidosta TEMPUR-materiaalista ja alaosa PrecisionTM MicroCoils -jousistosta, jonka jokainen yksilöllisesti koteloitu jousi on tarkkaan harkittu ja mitoitettu. Jouset toimivat harmoniassa TEMPUR-materiaalin kanssa reagoiden liikkeisiisi ja varmistaen vakaan tuen. Uuden päällisen pehmeä kangas lisää mukavuutta. Joustava kangas pysyy sileänä ja 3D-materiaali haihduttaa kosteutta tehokkaasti. Pohjakankaan NonSlip-materiaali vähentää patjan liikkumista alustaa vasten.

TEMPUR Hybrid -patja edustaa uniteknologian uusinta innovaatiota, jolla saat nauttia samanaikaisesti perinteisen joustinpatjan tunnusta ja TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista tukiominaisuuksista. TEMPUR-materiaali lievittää painerasitusta, parantaa nukkumisergonomiaa ja vähentää yöllistä heräilyä. Hybrid-patja on erinomainen valinta sinulle, joka et osaa valita TEMPUR-patjan ja joustinpatjan väliltä. Hybrid-patjalla saat molempien parhaat puolet!

TEMPUR Hybrid -patjat sopivat myös säädettäviin vuoteisiin.

TEMPUR Hybrid Luxe -patjan ominaisuudet

  • TEMPUR-materiaali: edistyksellinen viskoelastinen TEMPUR-materiaali vähentää kehoon kohdistuvaa painetta mukautumalla yksilöllisesti kehon lämpöön, painoon ja muotoihin.
  • CoolTouch-viilennysteknologia: Elite- ja Luxe-patjojen sisäpäällisessä on CoolTouch-teknologiaa, joka imee itseensä ylimääräisen lämmön pitäen päällisen miellyttävän viileänä ja raikkaana. Jäähdytys toimii noin 27 asteeseen asti.
  • Quick Refresh -vaihtopäälliset: Elite- ja Luxe-patjat on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi. Patjoissa on Quick Refresh -päälliset, jotka on helppo pestä ja vaihtaa niiden sivuun sijoitetun vetoketjun ansiosta. Päälliset myös pidentävät patjojen käytöikää.

Hoito-ohjeet

Patjan päällisen voi konepestä 60 asteessa. Patjaa voi halutessaan tuulettaa, imuroida tai pyyhkiä nihkeällä liinalla. Tutustu tarkempiin hoito-ohjeisiin täällä.

Takuu

Tarjoamme TEMPUR-patjoille 15 vuoden TEMPUR Pro Rata -takuun.

Patjakone

Askarruttaako, mikä olisi juuri Sinulle sopiva TEMPUR-patja? Ei hätää, patjakoneemme auttaa oikean TEMPUR-patjan valinnassa! Vastaa vain muutamaan kysymykseen, niin annamme suosituksemme Sinulle sopivimmasta TEMPUR-patjasta. TEMPUR-patjakoneeseen >

Tuotetietoja