TEMPUR Transit -niskatuki

TEMPUR Transit -niskatuki on niskasi paras ystävä niin kotona kuin matkalla. TEMPUR-materiaalin rentouttava vaikutus vähentää niskaan kohdistuvaa painetta sekä ennaltaehkäisee kipu- ja jännitystiloja. Niskatuen koko on 30 cm ✕ 28 cm ✕ 8 cm.

Tuotekuvaus

TEMPUR Transit -niskatuki

TEMPUR Transit -niskatuki on niskasi paras ystävä. Tyyny tukee niskaa ergonomisesti niin kotona kuin matkalla. Transit sopii erinomaisesti esimerkiksi autossa, junassa tai lentokoneessa matkustamiseen. TEMPUR Transit -niskatuki on loistava apu epämukavissa asennoissa. TEMPUR-materiaalin rentouttava vaikutus vähentää niskaan kohdistuvaa painetta sekä ennaltaehkäisee kipu- ja jännitystiloja. TEMPUR-materiaalin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät tyynystä paitsi mukavan tuntuisen myös yksilöllisesti pään ja niskojen muotojen mukaan muotoutuvan. Tyyny on helppo taittaa keskeltä ja pakata pienempään tilaan.

TEMPUR Transit -niskatuen koko on 30 cm ✕ 28 cm ✕ 8 cm. Tyynyssä on irrotettava ja vesipestävä velourpäällinen. CE-merkitty lääkinnällinen laite (luokka I). Tyynyllä on 3 vuoden TEMPUR-takuu.

Tuotetietoja